Górna Zrazowa
Cena za kg
Opis produktu
Górna zrazowa to element udźca, który jest bardziej marmurkowaty od tzw. zrazowej dolnej i ma nieco drobniejsze włókna mięśniowe, więc jest delikatniejsza w smaku. Można ją piec w całości lub dusić. Idealna na rolady i pieczeń z rusztu. Najlepszy smak uzyskuje się po naszpikowaniu jej słoniną lub obłożeniu kawałkami tłustych mięs, co znakomicie podnosi jej walory smakowe i jednocześnie zapobiega jej obsuszaniu podczas obróbki termicznej. Najbardziej popularne potrawy przygotowywane z górnej zrazowej to: pieczeń, ragout, zrazy zawijane, nadaje się również na tatara.
Podana cena jest ceną za 1kg, ostateczna cena będzie podana po złożeniu zamównia i bedzie zależna od wagi produktu (wynika to z ręcznego dzielenia produktów).
Produkt tylko z odbiorem osobistym lub dostawą przez kierowcę firmy CYKORIA.
Parametry
Opinie
Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie.