Świeże makaronowe pierożki z nadzieniem krabowym
Sposób przygotowania: Gotować 7 minut w osolonej wodzie.
Informacje o alergenach: Produkt zawiera mleko i produkty pochodne (laktozę), pszenicę (gluten), jaja, ryby, skorupiaki.
Może zawierać śladowe ilości mięczaków, orzechów ziemnych, orzechów, gorczycy, selera i soi.
Przechowywanie: Produkt zapakowany w atmosferze ochronnej. Przechowywać w temperaturze +4°C/+6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
Uwaga: Wygląd produktu może nieznacznie różnić się od przedstawionego na zdjęciu.
Produkcja sera rozpoczyna się od dodania kultury starterowej na bazie serwatki do pełnego lub częściowo odtłuszczonego mleka surowego. Mleko jest następnie podgrzewane, aby przyspieszyć koagulację, która następuje w ciągu 24 godzin. Po zakończeniu koagulacji skrzep jest usuwany do formy bez mielenia . Formy siedzą przez 24 godziny, aby serwatka całkowicie wypłynęła. Ser jest następnie solony i przewracany kilka razy, a następnie poddawany dojrzewaniu w zależności od pożądanego produktu. Wersje te dojrzewają 30 dni lub dłużej oraz te przyprawione pietruszką, czosnkiem, szczypiorkiem i mielonym pieprzem. Ser Caprino - https://pl.qaz.wiki/wiki/Caprino_cheese
Produkcja sera rozpoczyna się od dodania kultury starterowej na bazie serwatki do pełnego lub częściowo odtłuszczonego mleka surowego. Mleko jest następnie podgrzewane, aby przyspieszyć koagulację, która następuje w ciągu 24 godzin. Po zakończeniu koagulacji skrzep jest usuwany do formy bez mielenia . Formy siedzą przez 24 godziny, aby serwatka całkowicie wypłynęła. Ser jest następnie solony i przewracany kilka razy, a następnie poddawany dojrzewaniu w zależności od pożądanego produktu. Wersje te dojrzewają 30 dni lub dłużej oraz te przyprawione pietruszką, czosnkiem, szczypiorkiem i mielonym pieprzem. Ser Caprino - https://pl.qaz.wiki/wiki/Caprino_cheese